Apr 3, 2010

na(aaaaa)ys!

sizleri inovatif işleri derleyip yayınlayarak kreatif çakralarınızı açan (tüm anahtar kelimeleri kullandım değil mi, aman diyeyim!) site ve bloglarla tanıştırmayı kendine görev edinmiş müzmin postçunuz miss piggy'den bir haftada 2. adres geliyor!
...DımTısDımTısDımTısTıpTıTıs...
evet, hangimiz baharın gelmesiyle çimenliklerde yuvarlanmak, nedense doğayla haşır neşir olmak, alkolle muhabbetle kavrulmak isterken odamıza tıkılıp kariyer peşinde koşturmaya mecbur bırakılmadık?
sorarım, hangimiz içimizde kaynamaya başlayan muzurluk peşindeki dürtünün altını kapatıp o artık daraltan odalarımızda bilgisayarlarımızı ödev yapmak için açmadık?
a dostlar cevap verin, hangimiz açılan monitörde "sadece maillerime bi bakıcam" diye sayfayı açıp adeta dışarıda yapamadığımızın hıncını alırcasına sayfadan sayfaya sekerek gözlerimizi şenlendirmedik, beynimize masaj yapmadık?
siz yapmasanız da (ki kimi yiyorsunuz kuzum!) kulunuz köpeğiniz, gece koynunuza aldığınız teddy bear'ınız miss piggy bunların hepsini her gün yapıyor kendini alamamacasına. sırf sizlere yeni adresler tarif edebilmek için(!) tüm ara ve çıkmaz sokaklarını, tali yollarını arşınlıyor internet aleminin.
"çıtayı yükseltmek bizim işimizdir" demiştik yola çıkarken (dememiş miydik, ayıp olmuş). bir önceki adresin tadına doyamayanlar, durup durup tıklıyorum artık ezberledim diyen siz faniler için (eminim öyle bir kesim var hah) işte sıradaki istikamet:
bu adres başımızdan eksik olmasın bize bahşettiği yüzlerce isim ve site direktifiyle, efendime söyliyim, siz deyin art ben diyim design siz deyin music ben diyim photography, azıcık kasarsa uçak mühendisliğine bile değinecek olan maşallah pırlanta gibi bir site. gidin, gezin, tozun, kültürlenin mantarlarım!
bu arada daha ilk sayfada şu an 7. sırada olan tanıtıma zat-ı muhterem tikatlerinizi çekmek istiyorum! bu sitede memleketten bir isim görebilebiliyoruz yağni artık türkiye de ab'li sayılır, çalsın sazlar oynasın efeler, hiho hiho hoha ho...
eh bu post da miyadını doldurdu, lafı eğip bükmeye ne hacet! (biriniz çocuğuna hacet ismini koysun be hatrıma)
sitedeki isimlere iyi çalışın pop-quiz yapabilitem var.
nanik.

2 comments:

lulu said...

biz hacet-tepe üniversitesinde okuyoruz. bir de isim koymasak olmaz mı!

miss piggy said...

asıl şimdi daha da anlamlı olacak sizin için bak bence hihhi bi deneyin yav ne çıkar hatta ilkine havet ikincisine tepe koyun