Mar 28, 2010

haberler.

bunlar nasıl ithamlar hanıımm hanıımmm!
gelişmelerden haberdar olman için..
madde 1. burada havalar kendini kaybetti adeta. 1 hafta boyunca güneşin bağrında bronz bronz gezdik lakin gel gör ki an itibariyle fırtına ve yağmur dışarda bizi beklemekte.
madde 2. algida yeni dondurmalar çıkardı: cornet'ten böğürtlen şöleni (olsa gerek) magnumdan da karamele doygun Gold model aramıza katıldı.
madde 3. ben de freud okuyorum bu aralar, ayağını denk al.
madde 4. kepli fotoğraf çektirme sezonu açıldı.
madde 5. artık bizim ülkemizde de kontor yerine kuruş hesabı olacakmış.
madde 6. ankara etkinlikten etkinliğe yelken açma peşinde. nisan ayında paramızı hangi konsere, tiyatroya ya da içkili eğlenceye ayıracağımızı şaşırdık. gönül ister ki hepsine gidebilelim fakat gönülü takan yok.
madde 7. hala bekarız..
madde 8. acaip acaip fotoğraflar çekiyoruz. bir de nostalji albümleri yapar olduk malum mezun olacağımızdan ötürü depresyondayız.
madde 9. kaan tangöze ve seçkin piriler köy düğünü ile sosyete birleştirdikleri bir törenle dünya evine girdi.
madde 10. kurban yeni-den albüm çıkardı.
madde 11. dansta puppin' öğreniyoruz.
madde 12. burçak bıyıklarını aldırdı!!
madde 13. siyaset gene kötü, bu ülkenin sonu ne olacak kim bilir.
madde 14. ankara film festivali sona erdi.
madde 15. otobüsler yine ikarus oldu kampusumuze şen-lik geldi.
madde 16. profest etkinliği adı altında acaip tipler geliyor kampuse. jay jay johanson,sepultura, katatonia,hayko cepkin,kül,pinup,tnk..
madde 17. hala birçoğumuzun (yok ya çoğumuzun) gelecek ile ilgili bir planı yok. yattıışş!
madde 18. kampuste yıkılmış kaldırımlar, sökülmüş yollar, yeni yapılan binalar gırla. bizim fakültelerin önü çamur batağı haline geldi. bataçıka gidiyoruz ders aşkımızla!
madde 19 ** seni çok özledik.

8 comments:

miss piggy said...

güzel bir derleme olmuş lakin ekleyeceğim bir madde var ki sayın lulu nasıl unutabilmiş onu travmatik etkisi sebebiyle bilinçdışına fırlatmış olma ihtimaline bağlıyorum. tüm c.tesi gecesini "çal kalbimi" adlı yeni çöp çatan programını izleyerek geçirdik brolarda. öyle böyle değil, anlatılmaz yaşanır bi program dugucum. bir erkek iniyor gökten ve yaklaşık 38 kadın onu değerlendiriyor, en sona kadar onu isteyen kadınla da yemeğe çıkmak zorunda kalıyor adam. tabi sadede gelmeden önce adamlar yetenek yarışmasında gibi bilimum saçma hünerlerini gösteriyorlar. bu program beni inançlı yaptı, bu günleri de gördük kıyamet günü yakındır diye düşünüyorum artık. ya da bi meteor çarpıversin artık şu gezegene, yoksa insanlık saçmalamak konusunda tüm hünerlerini fütursuzca sahneleyecek.
ama gelince seni maruz bırakmalıyız bu programa! nihaha bakarsın yarışmacılar arasında çıldırmış kankaların olarak bizleri izlersin asdfasdfg

lulu said...

38 kadın değil yahu.
tam olarak 30 kadın!bir erkek!ve bay j.
ye men.

miss piggy said...

sayı elbet ortamdaki kadın bolluğuna ithafen sallamasyondu

dugu said...

neeeğ burak bıyıklarını mı aldırdığ??? diyerek günlük mandalla uğraşma kotamı doldurayım öncelikle:D

haberler pek hoş hangisine ne tepki vereceğimi bilemedim ama bi tane de ben ekliyim. hacettepede artık burgeking tırı varmış. bu bana yapılır mı?? soruyorum, yapılır mı??

lulu said...

aaa evet onu da eklemeyi unutmuşum.
artık öğlearalarında arabanın içinde wooper yer olduk!

Unknown said...

benim adım burçak! burak kim?
haberleer haberleer haberleer:D
duygu yaaa bu aralar seni çok fena özlüyorum.bünyemde aşırı doz duygusallık mevcut.ama cidden aşırı yani.bir haber de benden olsun derdim ama diyemiyorum gençler her şeyi söylemiş
<3

dugu said...

ya bebeyim benim burçinden sonra burak oldu ismin. tesadüf ama hoş oldu.:D bende seni özlüyorum mandalım ama biliyorsun ki ben hep ankaradayım. geçici bir süre bu. daha yazın martıaltında kaçak denizaltına bineceğiz!! <3

lulu said...

ne var yani bu isim konusunda benim kadar bahtsız değilsin en azından (: