Apr 6, 2010

spic

GO-Dugu-GO! Dugu-Go-London! London-Go-Dugu!
^_^

nihah sen Londra turuna başlamışken ve dolayısıyla blogumuzla ilgilenemezken, ben memlekette keşfettiğim yine yeni yeniden bir lezzetle ve sadece sen mağrur gurbetçimiz Dugu için bu postu yazmaktayım. Sen bunu okurken ise ben muhtemelen tüm paketi bitirmiş olacağım. çünkü bu çok kıtır pek çıtır böyle tam senin sevdiğin şeylerden bi şey. şöyle ki, doritos bi yarışma yapmış ve insanlardan gelen 3 adet farklı lezzet önerisini piyasaya sürmüş; haydari, zeytin-kekik ve gavurdağı (bu ne menem bişiy hiç bilmiyorum) olmak üzere 3 yeni tat raflarda.

ben bugün gördüm markette ve muhtemelen normalde de cipsle yoğurt sevdiğimden mütevellit haydariliye gitti elim. pek çok beğendim kendisini, aferin koçlarıma güzel yapmışlar. sırada zeytin-kekik var ama o gavurdağlı ne idüğü baya belirsiz geldi bana, sıra ona hiç gelecek mi bilmem. umarım sen dönene kadar raflardan kaldırmazlar da birlikte deneriz, critosu ketçaba banarak yiyişini özlediğim!

böyle haberler istiyorum dedin ben de piyasa araştırmasına vurdum kendimi, büyükşehir belediyesi çalışıyor gördüğün gibi. artık oylarınızı esirgemezsiniz :blink blink:

postuma son verirken pembe yanaklarını sıkmayı bir borç bilirim.

5 comments:

C3Moi said...

aa çıkmış mı hemen deniycem

dugu said...
This comment has been removed by the author.
dugu said...

ya acaba burda da cikar mi? 2 for 1£ olur mu?? :D

sık yanaklarimi bebeyim sık!!

lulu said...

bu kampusumun daracık şok imkanları benim de dugu gibi yeni çıkan ürünleri blogtan takip etmeme neden oluyor.aman be.

miss piggy said...

boğazımdan geçmez valla, yedireceğim sana da bak allahasen! m&m bile alıp postalayacağım sana. artık beni görmeli bana kazak örmelisin lulucum.