Feb 12, 2010

ismim.

şimdi burda son dönemlerde başıma gelen bir kaç durumdan söz etmek istiyorum.
durumlar ismimle ilgili.
malesefki arada bir unutuyorum kendisini!
mesela geçen vize döneminde sınav kağıdına adımı "gülçin" olarak yazmam.
final döneminde ise bir sınavda imza kağıdına benden önce imza atmış arkadaşım esra'nın adını okuyup kendi adımı yazarken tekrar esra yazmam.
ispanyolca dersinde dillere pelesenk olan "yo me llamo burçak" şarkımızın etkisiyle hoca bana adımı sorduğunda istemsizce "yo me llamo bu... ayh.. g....." diyerek herkesi şaşırtmam.
son bombalardan birisi de geçen gün yeni bir insanla tanışma merasimi sırasında, benden önce davranıp "merhaba ben burçak!" diyen burçak'tan sonra elimi uzatarak "merhaba ben burçak!" demem ve bunun yanlış birşey olduğunun ayırdına da 2 sn sonra anca aymam! tabii atılan kahkaların ve karşımdaki insanın garipsemiş yüz ifadesinin yardımıyla.
adımı sevmiyor değilim zira geçenlerde evdeyken, apartman sakinlerimizden bir teyzenin beni görüp de "aaaa okşan sen ne zaman geldin ankara'dan?" demesiyle adımın bir anda okşan olduğunu düşündüm ve orda daha da bir sevdim kendisini.
okşan ne lan?!

9 comments:

Unknown said...

ahahahahhahhahahhahhahahhahahah
yıllarca gülmek istiyorum:)

lulu said...

ya olmadık bir yerde bir gün "merhaba ben okşan" dersem.
ha?!

miss piggy said...

sen gülşah ben gülşah olmuyor, bundan sonra sana okşan diyelim yavrum asdfasdsdasd yakında pantolonunu da bi yerlerde unutmaya başlarsan şaşırmam niahahha görmediğimiz şey diil hani:)

mercel said...

bu isim mevzusu gittikçe daha da komik bir hal alıyor. hele yüzündeki ifadeler. hatırladıkça karnım ağrıyana kadar gülüyorum.

Unknown said...

a aaa pantolon olayına da girerse gülşah tam bir burçaktır demektir:P

lulu said...

eğer burçak olmak bazı fedakarlıkları gerektiriyorsa, bırakın unutayım pantolonumu, bırakın olmaz yerlerde daş... diye haykırayım, bırakın pullu kıyafetler giyeyim.

dugu said...

ahahahaha baya karnımı tuta tuta gülüyorum 2 saat farkı ile:D

miss piggy said...

burçak olmanın zorlu yollarında pek gözü kara gördüm seni lulum bu motivasyonla gidersen evrenin bize verdiği yetkiyle seni burçak the junior olarak kutsamaktan başka yapılacak bir şey kalmıyor geriye asdasdf
*ben de dugunun karnını tutarak gülüyorum!

Unknown said...

ahahaha hepinizin karınlarını seviyorum :)